20 июня 2020 в 09:32 — 3 месяца назад

Благоустройство. ПОЗОРИЩЕ НА ВЕСЬ МИР!

Тема: Сьвядомасьць     Сегодня: 1, за неделю: 6, всего: 2405

Сведения об авторе смотреть здесь.

 На ўвесь свет ганебна выглядае шматгадовая барыкада, якая закліканая ўяўляць сабой трубапераход на пешаходнай дарожцы ўздоўж вуліцы Партызанскай, а на самой справе ўяўляе перагорнутае дагары нагамі драўлянае карыта.

 Гэта самы ганебны бар’ер у Лепелі.

 Абсурд на пешаходнай дарожцы ўжо абмяркоўваўся ў блозе: http://blukach.lepel.by/post/1013. На звароты ў ЖКГ і да старшыні райвыканкаму не рэагуюць, хоць і абяцаюць.

 У апошнім адказе пра ганебную барыкаду ні слова не згадана, хаця яна была галоўнай прычынай звароту да начальства высокага. А на каракаціцы нязноснай з таго часу ўжо дзірка прагніла і трава праз яе пралезла.

 Во каб нехта ў тую дзірку праваліўся і нагу зламаў! Можа тады штосьці зрабілі б?

 Раней Вялікую Лепельскую Барыкаду абыходзілі, але на абыходзе выкапалі яму-пастку і насыпалі гару грунту.

 Во каб нехта ўтапіўся ў той яміне! Можа тады б і засыпалі яе?

 Гэтае пасмешышча на ўвесь свет дапаўняе вечная лужына за ёй, якую ніхто не бярэцца асушаць.

 Можа лепельскіх меліяратараў распусцілі?

 Дык да якога новага прэзідэнта звярнуцца, каб зліквідавалі барыкаду і лужыну, бо старога лепельская ўлада не паважае, а таму і не баіцца. Доказ таго: трохгадовае чаканне скаржніка дзейснага рэагавання на свой зварот. Што ж, да ліпеня пачакае, і не далей, бо зімой за справу тым больш ніхто не возьмецца.

 Каб зразумець праблему, якую стварае Лепельская Вялікая Барыкада малым дзецям і інвалідам у адпаведных вазках, трэба ведаць, што па супрацьлеглым баку вуліцы Партызанскай пралягае пешаходная дарожка з яшчэ большымі бар’ерамі: адзин на ўездзе ў разліковы Цэнтр “Энергазбыту”...

і чатыры на заездзе ў двор крайняга ў бок гораду трохпавярховіка.

Гэта чарговы Вялікі Лепельскі Абсурд.

20 чэрвеня 2020 года.








Лучший комментарий

20 июня 2020 в 12:48  — 3 месяца назад

СМК, я доўга глядзеў на масток ля музею і не мог зразумець, на фік ён там. Ім бы ды замяніць Вялікую Лепельскую Барыкаду.

6


20 июня 2020 в 10:15 — 3 месяца назад

Адшукаў яшчэ адзін здымак, які пацвярджае абсурд на з´ездзе з вуліцы Партызанскай у двор разліковага Цэнтра і далей на былую тэрыторыю "Сельгастэхнікі":

1


20 июня 2020 в 11:11 — 3 месяца назад

Ай, так это ж норма! Ответ дан ниже, где вертухай вспоминает, как заставил раба работать без обеда))). СДЕЛАЙ САМ!



20 июня 2020 в 11:30 — 3 месяца назад

Интересный город Лепель... Возле музея, по моему, аж три моста не через что. Там где они нафиг не нужны даже в виде декорации! А вот зато там где нужны...

3


20 июня 2020 в 11:48 — 3 месяца назад

СМК, возле шестого садика (около милиции) тоже 3!!!

Как всегда, показуха на лицо!

1


20 июня 2020 в 11:50 — 3 месяца назад

Надо ещё на берегу Святого озера понаставить! Чтоб один из благоустройщиков, прямо из дому любовался ими!

4


TIA
20 июня 2020 в 12:45 — 3 месяца назад

СМК, четыре даже. )



TIA
20 июня 2020 в 12:46 — 3 месяца назад

Блукач ВАЛАЦУЖНЫ, Во каб нехта ў тую дзірку праваліўся і нагу зламаў! Можа тады штосьці зрабілі б?

Думается - это должен быть не простой прохожий. ) Но такие пешком редко ходят.



20 июня 2020 в 12:48 — 3 месяца назад

СМК, я доўга глядзеў на масток ля музею і не мог зразумець, на фік ён там. Ім бы ды замяніць Вялікую Лепельскую Барыкаду.

6


20 июня 2020 в 12:50 — 3 месяца назад

TIA, калі любы малы разявака ўтопіцца ў яміне пад трубным стаяком, дык шухеру будзе на ўвесь свет, і меры прымуць.



TIA
20 июня 2020 в 12:54 — 3 месяца назад

Блукач ВАЛАЦУЖНЫ, ну это уже не дай бог...

Странная у нас страна как-то так получается - что бы сделать что-то правильное и хорошее власти целенаправленно ЖДУТ, что бы сначала случилось плохое и страшное... Парадокс!..

4


20 июня 2020 в 20:15 — 3 месяца назад

Да, с этим у нас проблемы. Во всех райцентрах так. Много где видел. В Минске получше. Там почти везде безбарьерная среда.

Раньше меня эта тема не парила, пока сам не стал с коляской гулять. Вот тут то я заметил, как у нас всё криво и косо. Что обидно, денег для этого не нужно, немного ума и культуры

4


20 июня 2020 в 20:19 — 3 месяца назад

Не знаю как сейчас, но похожий прикол возле РДК, чтобы пройти надо по ступенькам пробежаться. С коляской там вообще не пройти

2


20 июня 2020 в 21:07 — 3 месяца назад

У меня дача, не далеко от Киевского шоссе, люди которые без машин пользуются общественным транспортом, что бы добраться до дома, в начале 2000-ых при переходе шоссе на дороге погибло три дачника. На собрании садоводов, решили нужен пешеходный светофор, председатель посылал запросы во все инстанции. Пришел ответ из ГАИ, что бы рассматривать вопрос по установке пешеходного светафора, нужно 7 погибших, а у вас только три. Я думаю вы тоже можете получить такую же отписку.

2


21 июня 2020 в 19:44 — 3 месяца назад

А Лепельском районе все делается череж "...опу". Дороги просто ужас. Проехал на личном авто за месяц порядка 2 000 км по лепельскому району и думаю, что пора менять подвеску. Хороших слов просто не находится. Не понимаю, как люди ездят по таким ужасным дорогам. Подскажите лепельским начальникам, пусть выйдут из кабинетов, сядут в свои служебные машины и прокатсятся по дорогам своего района, а потом подвеску за свой счет пусть ремонтируют. Едешь из Минска, как только начинается Лепельский район, сразу начинаются ямы на дороге и сумасшедшие волны. Таких руководителей типа директоров Лепельских ДРСУ давно пора уже посадить за решетку. Сразу видно, что к своей работе он относится спустя рукава. Соседние районы с Лельским в бюджетом на ремонт дорог в разы меньше и то умудряются сохранять дороги в великолепносм состоянии. Проедьте по дороге Р-114 Камень-Улла и вы увидете разницу. Как только проезжаешь со стороны Лепельского района указатель "Бешенковичский район" сразу же ухабистая и вся в ямах дорога превращается в идеальную и ровную дорогу!

3


22 июня 2020 в 14:19 — 3 месяца назад

Я сфатаграфаваў масткі ля музею.

Выдатны дэкор на пустым месцы. Яго б навесіць над трубамі на пешаходнай дарожцы па вуліцы Партызанскай, ды злучыць краі прыступак між сабой, каб дзіцячы ды інвалідскі вазок рухаўся бесперашкодана. На які ляд закапалі грошы ў пустое месца, калі мацяркі з дзецьмі ды інваліды кішкі рвуць пры пераадоленні Вялікай Лепельскай Барыкады?

4


22 июня 2020 в 14:21 — 3 месяца назад

Другі пусты масток ля таго ж музею:

5


TIA
22 июня 2020 в 22:49 — 3 месяца назад

Блукач ВАЛАЦУЖНЫ, и рядом возле детского садика - целых ТРЫ )



23 июня 2020 в 07:03 — 3 месяца назад

TIA, ужо пяць масткоў налічылі там, дзе яны непатрэбныя. А адзіны, які патрэбны мацяркам Сельгастэхнікі як хлеб, зрабіць не могуць за многія гады існавання Вялікай Лепельскай Барыкады і за тры гады змагання Блукача з разгільдзяйствам лепельскіх гаспадарнікаў. І ўсё ж Блукач зрабіў трохгадовую вытрымку. Цяпер у ліпені Вялікая Лепельская Барыкада трапіць у цэнтральную прэсу і Адміністрацыю прэзідэнта, калі яе не заменяць нармальным мастком, хоць і часовым. А пры рэканструкцыі вуліцы Партызанскай, якая плануецца, але на тое ніколі не будзе грошай, няхай яшчэ лепшы трубапераход паставяць. На яго шмат грошай не спатрэбіцца.

4




Авторизуйтесь, чтобы оставить комментарий
Темы автора


  




Популярные за неделю


ПЕРЕПОЛОХ В БЕЛАРУССКОЙ СЕМЬЕ  — 6 дней назад,   за неделю: 749 
Мемуар 120. ГУМАНИТАРКА ИЗ КАНАДЫ  — 1 неделю назад,   за неделю: 411 
Бей, не разбираясь. РАСКРИТИКОВАТЬ КОТА В МЕШКЕ  — 4 дня назад,   за неделю: 383 
Мемуар 119. ВОЛОСАТИКИ 70-х  — 2 недели назад,   за неделю: 280 
История и современность. ИСПОВЕДЬ  — 2 недели назад,   за неделю: 275 
Чем кормили «старшего брата». АКТИВНАЯ СВИНИНА  — 1 неделю назад,   за неделю: 251 





Яндекс.Метрика
НА ГЛАВНУЮ